Opiskelemme Savonia AMK:ssa restonomeiksi ja saimme tehtäväksi pitää blogia marraskuun ajan.Saamme kerran viikossa uuden aiheen josta kirjoitamme blogiimme. Ensimmäinen tehtävänanto oli valita facebookista kolme yritystä ja vertailla niiden tykkääjiä ja päivitysten määrää.


Vero Moda Finland

 Tästä sivusta tykkää 1 722 995 henkilöä ja 43 084 puhuu tästä

Tätä sivua päivitetään päivittäin ja välillä myös useamman kerran päivässä. Sivulla on myös paljon erilaisia arvontoja ja kilpailuja jotka houkuttavat lisää tykkääjiä. Yrityksellä on käytössä instagram-sovellus, josta heidän kuviaan voi myös katsoa. Sivuilta löytyy myös muotivideoita youtuben kautta. Alennuksia ja uutuustuotteita koskevat päivitykset ovat keränneet eniten tykkäyksiä ja kommentteja.



https://www.facebook.com/#!/VEROMODA.Finland?fref=ts


Onnela Kuopio

Tästä sivusta tykkää 4 435  henkilöä ja 381 puhuu tästä

Tätä sivua päivitetään monta kertaa päivässä. Käyttäjiä kehotetaan tulemaan juhlimaan ja ilmoitetaan esiintyjistä ja uusista bileistä. Sivuilla ei ole erityisiä sovelluksia. Ilmoitukset bileistä ja niistä julkaistut kuvat ovat keränneet eniten tykkäyksiä ja kommentteja.



https://www.facebook.com/#!/OnnelaKuopio?fref=ts


Maybelline Suomi

Tästä sivusta tykkää 25 992 henkilöä ja 333 puhuu tästä

Tätä sivua päivitetään usein ja  uusia tykkääjiä houkutellaan erilaisilla kilpailuilla ja testipaneeleilla. Sivuilla on mahdollista arvioida ja tutustua tuotteisiin, tehdä testejä ja katsoa erilaisia meikkausvideoita. Meikkausvideot ja kilpailukuvat ovat saaneet eniten tykkäyksiä verrattuna muihin julkaisuihin.



https://www.facebook.com/#!/MaybellineSuomi?fref=ts